Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

31 maj 2020

Köp Sedana Medical och Bygghemma

Köp Sedana Medical och Bygghemma


I den senaste utgåvan rekommenderar Börsveckans analytiker köp av tre olika aktier, nämligen Bygghemma, Sedana Medical och Musti.


Fakta:

Tidningen Börsveckan har sedan starten 1985 drivits med ett enda syfte – att hitta de bästa aktierna på börsen och inspirera sina läsare till goda aktieaffärer. Tidningen ges ut 42 måndagar om året med totalt över 300 aktierekommendationer.

I den senaste utgåvan rekommenderar Börsveckans analytiker köp av tre olika aktier, vara två är svenska. En av aktierna man rekommenderar är Sedana Medical. Man tar upp att upp risker och att kursen kan svänga kraftigt men skriver "Men som för många andra läkemedelsbolag så är det de långsiktiga utsikterna som är de viktigaste och där ser utsikterna tämligen ljusa ut för Sedana."

Köp

- Bygghemma
- Sedana Medical
- Musti

Sälj

- Tempest

Avvakta

- Avensia
- Swedencare

Läs även: Millicom-aktien är köpvärd anser Affärsvärlden

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Beowulf Mining är verksamt i tre länder

Beowulf Mining är verksamt i tre länder

Beowulf Mining är verksamt i tre länder. En av bolagets stora satsningar är i Sverige med Kallak-projektet. VD Kurt Budge presenterar verksamheten i samband med en nyemission. Bolagets aktier är noterade både på AIM i London och Spotlight i Sverige.

Följ oss