Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

8 oktober 2020

Klimator får neutral rekommendation av Affärsvärlden

Klimator får neutral rekommendation av Affärsvärlden


Klimator gör en IPO på Spotlight. Affärsvärldens analytiker har tittat närmare på erbjudandet och ger det en neutral rekommendation.


Klimator är ett mjukvaruföretag som tillhandahåller information om vägväder med hög precision. Bolaget gör nu en IPO på 21,3 Mkr till 8,50 kr per aktie med sista teckningsdag den 9 oktober och noteras på Spotlight den 23 oktober.

Affärsvärlden har tittat närmare på erbjudandet och ger det 3 av 6 i betyg, vilket är en neutral rekommendation.

"För att aktien ska bli intressant vill vi se några kvartal med övertygande tillväxt. Tills dess håller vi oss från köpknappen."


Läs även:

IPO-presentation av Klimator

IPO-intervju med vd för Klimator

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med Luxbright

IPO-intervju med Luxbright

Luxbright är ett teknikföretag med fokus på att utveckla och kommersialisera en ny generations röntgenrör. Genom patenterad teknik erbjuder Bolaget innovativa röntgenrör, generatorer och framtida röntgensystem till internationella systemleverantörer för att kunna förbättra och skydda liv genom att möjliggöra skarpare röntgenbilder. Bolagets röntgenrör utgör ett kraftfullt, stabilt, och kostnadseffektivt alternativ till konventionella röntgenrör. Intervju med vd Mats Alm i samband med bolagets IPO på First North.

Följ oss