Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

22 december 2018

Juridik, CRM-system, mobilspel och investeringar noteras under 2019

Juridik, CRM-system, mobilspel och investeringar noteras under 2019


Fyra företag som ska notera sina aktier under 2019 är Karnov Group, Upsales, Sozap och Onoterat.


Karnov Group - Skandinaviens största leverantör av juridiska informationstjänster inom juridik, skatt och revision. Har varumärken som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member och Forlaget Andersen. Di skrev för några dagar sedan att Karnov ska notera sig under första halvåret 2019 och att Carnegie har anlitats för att leda noteringsarbetet. Di nämner att bolaget har återkommande och stabila intäkter från sina tjänster vilket borde göra det enklare att sälja in bolaget i en marknad som är något orolig.

Upsales - Utvecklar och säljer ett CRM-system samt tillhörande funktioner som vänder sig till säljavdelningar. Produkten säljs som en abonnemangstjänst. I mitten av december skrev Di att Swedbank Robur Fokus samt ett antal privatinvesterare köpt aktier för 47 Mkr och att Upsales planerar en börsnotering under första halvåret 2019.

Sozap - Spelföretag som utvecklar spel för mobiler och plattor. Sozaps mobilspel Armed Heist uppnådde nyligen 1 miljon nedladdningar. Siktar på en notering under tredje kvartalet 2019.

Onoterat - Tillhandahåller företagsrådgivning och finansieringslösningar till svenska tillväxtbolag, samt gör investeringar i tillväxtbolag. Gjorde under förtsta halvan av december en företrädesemission och siktar på att notera sig på NGM Nordic-MTF under början av 2019.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Tendo lanserar mot en bredare marknad

Tendo lanserar mot en bredare marknad

Tendo är ett medicintekniskt bolag som utvecklar medicintekniska robotiserade hjälpmedel till personer med funktionsnedsättningar i händerna. Bolagets första produkt, Tendo OneGrip, är en handske med integrerat exoskelett som ger styrka och rörlighet i händerna till personer med begränsad, eller saknad handfunktion till följd av en ryggmärgsskada. Här blir Tendo´s VD Sofie Woge intervjuad om verksamheten. Frågorna handlar om affärsplan, positionering, tillverkningsavtal, emissionen och varför investerare bör titta närmare på Tendo.

Följ oss