Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

22 december 2018

Juridik, CRM-system, mobilspel och investeringar noteras under 2019

Juridik, CRM-system, mobilspel och investeringar noteras under 2019


Fyra företag som ska notera sina aktier under 2019 är Karnov Group, Upsales, Sozap och Onoterat.


Karnov Group - Skandinaviens största leverantör av juridiska informationstjänster inom juridik, skatt och revision. Har varumärken som Karnov, Norstedts Juridik, VJS, Notisum, Change Board Member och Forlaget Andersen. Di skrev för några dagar sedan att Karnov ska notera sig under första halvåret 2019 och att Carnegie har anlitats för att leda noteringsarbetet. Di nämner att bolaget har återkommande och stabila intäkter från sina tjänster vilket borde göra det enklare att sälja in bolaget i en marknad som är något orolig.

Upsales - Utvecklar och säljer ett CRM-system samt tillhörande funktioner som vänder sig till säljavdelningar. Produkten säljs som en abonnemangstjänst. I mitten av december skrev Di att Swedbank Robur Fokus samt ett antal privatinvesterare köpt aktier för 47 Mkr och att Upsales planerar en börsnotering under första halvåret 2019.

Sozap - Spelföretag som utvecklar spel för mobiler och plattor. Sozaps mobilspel Armed Heist uppnådde nyligen 1 miljon nedladdningar. Siktar på en notering under tredje kvartalet 2019.

Onoterat - Tillhandahåller företagsrådgivning och finansieringslösningar till svenska tillväxtbolag, samt gör investeringar i tillväxtbolag. Gjorde under förtsta halvan av december en företrädesemission och siktar på att notera sig på NGM Nordic-MTF under början av 2019.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-presentation av Prostatype Genomics

IPO-presentation av Prostatype Genomics

Vd för Prostatype Genomics, Fredrik Persson, presenterar verksamheten i samband med bolagets IPO på First North Growth Market. Prostatype är ett gentest som finns tillgängligt för patienter och behandlande urologer som ett kompletterande beslutsunderlag inför frågeställningen behandling eller inte behandling av prostatacancer. Testet är utvecklat av en forskargrupp på Karolinska Institutet och tillhandahålls av Prostatype Genomics.

Följ oss