Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

2 mars 2021

Fyra nya kommande noteringar

Fyra nya kommande noteringar


Fyra företag som ska notera sina aktier är Hilbert Group, Nowonomics, EuroAfrica Digital Ventures och NA-KD.


Hilbert Group - Verksamt inom kryptovalutor via ett flertal finansiella vertikaler; kapitalförvaltning, proprietary trading, aktieinvesteringar och data/analys. Gjorde en pre-IPO under januari och siktar på en First North-notering under maj.

Nowonomics - Utvecklar och driver en digital sparplattform kopplat till ett fondkonto. Tjänsten och tillhörande app gör det enkelt för användarna att pensionsspara i vardagen. Bland investerarna finns NFT Ventures och Mangold AB. Ska notera sig på NGM Nordic SME under andra kvartalet.

EuroAfrica Digital Ventures - En techhubb för digitala tjänster och plattformar. Företaget äger och driver tjänster och plattformar för både B2B och B2C. Ska göra en IPO under 2021, sannolikt under våren.

NA-KD - Säljer modékläder via e-handel och även butik, både externa märken och sitt eget. Investeraren Magnus Emilson sade i veckan till Di att börsen i allra högsta grad är ett alternativ för NA-KD. Han sade att ägarna är överens om att bolaget först ska nå lönsamhet. Efter att 2020 var ett stort investeringsår så är fokus under 2021 tillväxt under lönsamhet.


Läs även:

Design, crypto, gambling, e-handel, nanoteknik, havremjölk och låneförmedling noteras under 2021

Robotar, mattor, hälsa, skadedjursbekämpare, IoT, böcker, slamsugare och prisjämförelse noteras under 2021

Truecallers värdering stiger

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Lipum

IPO-intervju med vd för Lipum

Intervju med Einar Pontén, vd för bioteknikföretaget Lipum i samband med IPO på First North. Lipum har utvecklat SOL-116 som är en biologisk läkemedelskandidat för behandling av sjukdomar som reumatoid artrit (RA) och juvenil idiopatisk artrit (JIA).

Följ oss