Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

2 mars 2021

Fyra nya kommande noteringar

Fyra nya kommande noteringar


Fyra företag som ska notera sina aktier är Hilbert Group, Nowonomics, EuroAfrica Digital Ventures och NA-KD.


Hilbert Group - Verksamt inom kryptovalutor via ett flertal finansiella vertikaler; kapitalförvaltning, proprietary trading, aktieinvesteringar och data/analys. Gjorde en pre-IPO under januari och siktar på en First North-notering under maj.

Nowonomics - Utvecklar och driver en digital sparplattform kopplat till ett fondkonto. Tjänsten och tillhörande app gör det enkelt för användarna att pensionsspara i vardagen. Bland investerarna finns NFT Ventures och Mangold AB. Ska notera sig på NGM Nordic SME under andra kvartalet.

EuroAfrica Digital Ventures - En techhubb för digitala tjänster och plattformar. Företaget äger och driver tjänster och plattformar för både B2B och B2C. Ska göra en IPO under 2021, sannolikt under våren.

NA-KD - Säljer modékläder via e-handel och även butik, både externa märken och sitt eget. Investeraren Magnus Emilson sade i veckan till Di att börsen i allra högsta grad är ett alternativ för NA-KD. Han sade att ägarna är överens om att bolaget först ska nå lönsamhet. Efter att 2020 var ett stort investeringsår så är fokus under 2021 tillväxt under lönsamhet.


Läs även:

Design, crypto, gambling, e-handel, nanoteknik, havremjölk och låneförmedling noteras under 2021

Robotar, mattor, hälsa, skadedjursbekämpare, IoT, böcker, slamsugare och prisjämförelse noteras under 2021

Truecallers värdering stiger

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Norditek

IPO-intervju med vd för Norditek

Norditek är ett miljöteknikbolag med fokus på mobila och flexibla återvinningsanläggningar inom segmenten avfall, grus och berg och biomassa. Företaget gör nu en IPO på First North. Här blir vd Daniel Carlberg intervjuad om verksamheten.

Följ oss