Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

11 januari 2018

Fyra köpvärda aktier är Pandox, Doro, Semcon och Indutrade

Fyra köpvärda aktier är Pandox, Doro, Semcon och Indutrade


Affärsvärldens analytiker rekommenderar fyra aktier i dagens utgåva, nämligen Pandox, Doro, Semcon och Indutrade.


Pandox - Köp

Pandox får en köprekommendation med riktkursen 210 kr på ett års sikt. "Europas största noterade plattform för hotellfastigheter har stor kontroll över sitt eget öde. Pandox är udda – och underskattat."

Doro - Köp

Affärsvärlden skriver att Doro kortsiktigt möter en del motvind i bland annat Nordamerika, men att man ska lyfta blicken.

"Förändringens vindar blåser hos Doro som står inför en högintressant transformation. Väldigt lite ligger i kursen."

Semcon - Köp

Affärsvärlden skriver att Semcon-aktien är aptitlig nästan oavsett vilket nyckeltal som beaktas. Riktkursen är 67 kr på ett års sikt, "...vilket motsvarar ev/ebit 10,9 på 2018 års prognoser och drygt 25 procents rabatt jämfört med ÅF och Sweco."

Indutrade - Köp

Affärsvärlden lyfter fram att Indutrade är börsens mest spretiga bolag, men gillar vad bolaget är och ger en köprekommendation.

"P/e-talet är nu uppe i 22, vilket kan tyckas dyrt. Men med en allt starkare industrikonjunktur i Europa är Indutrade utan tvekan i position för att kunna ­exploatera den. Det mesta talar för att bolagets aktiekurs står högre om ett år. Affärsvärlden höjer riktkursen till 267 kronor."


Läs fler aktieanalyser

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss