Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

11 maj 2014

Fyra företag som ska notera sina aktier

Fyra företag som ska notera sina aktier


Tre företag som ska notera sina aktier, nämligen Peptonic Medical, Granular och Axon Kids. Saniona listades på Aktietorget för några veckor sedan, men meddelade att de ska ta klivet till Stockholmsbörsen om 2-3 år.


Peptonic Medical - Ett läkemedelsbolag där det mesta tyder på att bolaget planerar att lista sig på någon av de mindre marknadsplatserna under de kommande månaderna.

Saniona - Utvecklar läkemedel och listades på Aktietorget den 22 april. Ett företag värt att titta närmare på, portföljen av läkemedel som köptes ut är riktigt tung. Finanschefen berättade i veckan att de siktar på Stockholmsbörsen om 2-3 år.

Granular - Producerar och säljer steviaextrakt och bladråvara till den europeiska mat- och dryckesindustrin under varumärket Real Stevia. Gör snart en nyemission och listar sig sedan på Alternativa.

Axon Kids - Utvecklar och säljer bilbarnstolar, listar sig den 1 juli på Aktietorget. Bolaget säljer redan i flera länder och fler adderas steg för steg. Europa och resten av världen börjar ta efter Sverige med att små barn åker bakåtvända.

Läs även:

Nytt kursrekord för börskandidaten

Energi noteras på Aktietorget

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

LIDDS, har utvecklat den patenterade drug delivery-teknologin NanoZolid

LIDDS, har utvecklat den patenterade drug delivery-teknologin NanoZolid

LIDDS är ett läkemedelsbolag som utvecklat den patenterade drug delivery-teknologin NanoZolid. Vd Monica Wallter presenterar verksamheten i samband med en företrädesemission.

Följ oss