Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

6 februari 2021

Fractal Gaming Group får teckna-rekommendation av Affärsvärlden

Fractal Gaming Group får teckna-rekommendation av Affärsvärlden


Fractal är ett ledande varumärke inom premiumsegmentet av PC gaming-produkter. Affärsvärlden ger IPO:n en teckna-rekommendation.


Fractal är ett ledande varumärke inom premiumsegmentet av PC gaming-produkter. Bolaget säljer bland annat datorchassin, nätaggregat och kylningsprodukter. Bolaget gör nu en IPO på 550 Mkr bestående av befintliga aktier och noteras sedan på First North den 11 februari.

TIN Fonder AB, Ernström Finans AB, Handelsbanken Fonder AB på uppdrag av Microcap Sverige, Enter Småbolagsfond och LMK Venture Partners AB har åtagit sig att förvärva aktier i erbjudandet motsvarande totalt 270 Mkr. Men vad säger analytikerna?

Affärsvärlden - Teckna

Affärsvärlden ger en teckna-rekommendation till sina läsare. Tidningens analytiker tycker att bolaget har en imponerande historik av lönsam tillväxt.

"Det finns frågetecken för lönsamheten både på kort och lång sikt men också utmärkta tillväxtmöjligheter på radarn. Tillväxtmöjligheter plus en bevisat skicklig ledning och en höglönsam affärsmodell är en lockande kombination"


Läs även:

IPO-intervju med vd för Fractal Gaming Group

Nimbus notering får teckna-rekommendation av analytiker

Analytiker ger teckna-rekommendation till Lipigon Pharmaceuticals IPO

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter baserade på flytande kristall-teknik. Bolaget har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av olika LC-baserade produkter, inkluderande optiska slutare, varierbara filter, polarisations-modulatorer och informationsdisplayer. LC-tekniken möjliggör elektronisk kontroll av infallande ljus utan att ha rörliga delar och produkterna används bl.a. för visning av 3D-film på biografer, tillsammans med professionella videokameror och i smarta glasögon. I bolagets lokaler i Borlänge finns tillgång till avancerade elektrooptiska laboratorier och en modern produktionsanläggning. LC-Tec ska nu utöka produktionskapaciteten och gör därför en företrädesemission. Ordförande Ingvar Andersson, Vice VD Jesper Osterman presenterar bolaget.

Följ oss