Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

12 oktober 2017

Fem kommande noteringar

Fem kommande noteringar


Fem företag som ska notera sina aktier är Bio-Works, Irras, Qiiwi, Attana och Veteranpoolen.


Bio-Works - Utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer absorbenter riktat till life science-, livsmedels- och miljösektorerna. Ska notera sig på First North under december.

Irras - Medtech-bolag som har utvecklat och säljer ett system för dränage och ICP-monitorering. Förra året rapporterade vi att Irras planerade att notera sig i USA. Nu hör vi att tidsplanen är slutet av 2017 och att ABG har anslutit sig som rådgivare vid sidan av Vator Securities. En pre-money-värdering på 1 Mdkr och en emission på 400 Mkr uppges i alla fall tidigare ha varit de planerade beloppen. I vilket land noteringen skulle ske nämndes inte. Uppgifterna är något vaga, så ta dem med en nypa salt.

Qiiwi - Spelföretaget gjorde nyligen en nyemission och vi har tidigare rapporterat att de ska notera sig på Aktietorget. Nytt är att bolaget blev klara med registreringen av emissionen snabbare än planerat och aktien noteras därför redan nu på fredag, i stället för den 30 oktober som tidigare kommunicerats.

Attana - Tillhandahåller biologisk relevant information till sina kunder för att öka effektiviteten i deras forsknings- och utvecklingsprocesser. Vi har tidigare rapporterat att bolaget ska notera sig, nu har Dividend Sweden köpt aktier som man till 90 % planerar att dela ut till sina aktieägare. Det står även klart att det är NGM Nordic-MTF man ska lista sig på.

Veteranpoolen - Erbjuder privattjänster och bemannar företag i de flesta branscher. Homemaid som är noterat på Aktietorget meddelade nyligen att de överväger att dela ut dotterbolaget Veteranpoolen och notera det på Aktietorget.


Läs även: 7 nya kommande noteringar

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss