Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

22 augusti 2022

En IPO och en företrädesemission

En IPO och en företrädesemission


Railway Metrics and Dynamics gör en IPO på Spotlight och Clinical Laserthermia Systems gör en företrädesemission.


Railway Metrics and Dynamics - Erbjuder en lösning för realtidsövervakning med hjälp av avancerade algoritmer och artificiell intelligens. Fokuserar idag på järnväg. Gör nu en noteringsemission på 18 Mkr och noterar sig sedan på Spotlight den 15 september. Teckningstid 22 augusti - 7 september.

Clinical Laserthermia Systems - Under varumärket Tranberg utvecklar och säljer CLS laserbaserade behandlingssystem för minimalinvastivt avlägsnande av sjukdomsgenererande vävnad inne i kroppen genom termisk ablation. Gör nu en företrädesemission på 69,3 Mkr till 1 kr per aktie. Pre-money-värderingen är 69,3 Mkr. Teckningsperioden är 23 augusti - 6 september.


Läs även: Swedish Stirling säkrar 37 Mkr inför kommande emission av preferensaktier

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

VD för ABAS Protect presenterar verksamheten i samband med IPO

VD för ABAS Protect presenterar verksamheten i samband med IPO

ABAS Protect utvecklar, tillverkar och säljer kompletta områdesskydd i form av stängsel och grindar för såväl hem och skolor som funktionella industrigrindar i olika skyddsklasser och med varierande beständighet. VD Tomas Karlsson presenterar här verksamheten i samband med att företaget gör en IPO på Spotlight. Även Niklas Johansson, majoritetsägare och tidigare vd, ger några kommentarer.

Följ oss