Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

6 december 2013

Ecoclime ökar försäljningstakten

Ecoclime ökar försäljningstakten


Ecoclime gör just nu en nyemission för att skala upp takten på försäljningen. Vid en presentation i veckan stod det klart att affärerna redan har fått en rejält fart.


Ecoclime är företaget som erbjuder en helt nyskapande lösning för komfortkyla, som ger en kombination av högre komfort, lägre energiförbrukning och det till en lägre kostnad. Utveckling och testning har företaget bakom sig, nu ligger allt fokus på försäljning. De första serieleveranserna på 2800 kvadratmeter inleddes till Arcona i juni förra året på Kungsholmen i Stockholm, vilket kunden sedan dess har utökat med ytterligare 8000 kvadratmeter.

I onsdags presenterade sig företaget i Stockholm och kunde då meddela att de tidigare i veckan blivit inbjudna till projekt nummer två, där företaget nu sätter igång med att projektera 10.000 kvadratmeter i det gamla Securitashustet vid Torildsplan i Stockholm. Vidare har företaget i veckan nått en överenskommelse med ett företag i Umeå om att projektera 9000 kvadratmeter, i en första etapp.

Ecoclime har de senaste veckorna haft möten med flera större fastighetsbolag de senaste veckorna och fler möten kommer att hållas de kommande veckorna. Även om företaget fokuserar på Sverige just nu så har samtal även hållits om ett utländskt projekt.

Som Ecoclimes VD Lennart Olofsson något återhållsamt uttryckte det på presentationen i onsdags, “Man kan säga att vi är hyfsat på gång...”

Hela presentationen filmades och kan ses här. Företaget gör en nyemission med teckningstid till och med 10 december inför sin notering på Aktietorget.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med nyckelperson på Gigger

Intervju med nyckelperson på Gigger

Intervju med Claes Persson, en nyckelperson på Gigger som noterades på Spotlight under hösten 2020. Gigger har en plattform för frilans-, konsult- och andra verksamheter med många timanställda, exempelvis inom hotell-och restaurangnäringen.

Följ oss