Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

1 november 2022

Eblitz Group blir delägare i noteringskandidaten ANTCO Investment Group

Eblitz Group blir delägare i noteringskandidaten ANTCO Investment Group


Investeringsföretaget eBlitz Group har blivit delägare i noteringskandidaten ANTCO Investment Group genom att sälja sitt innehav i fintech-bolaget Näktergal.


Investeringsföretaget eBlitz Group som är noterat på NGM Nordic SME har blivit delägare i noteringskandidaten ANTCO Investment Group genom att sälja sitt innehav på 1,21 % i fintech-bolaget Näktergal till ANTCO med aktier som betalning. Eblitz Group är efter detta ägare till 1,8 % i ANTCO. Grundare och huvudägare för ANTCO är Spotlight-noterade NanoCap Group.

ANTCO är ett investmentbolag som företrädesvis inriktar sig mot att investera och förvärva minoritetsandelar i primärt onoterade bolag inom branscherna e-handel, marknadsplatser, SaaS och radannonser med Sverige som huvudmarknad.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Tendo lanserar mot en bredare marknad

Tendo lanserar mot en bredare marknad

Tendo är ett medicintekniskt bolag som utvecklar medicintekniska robotiserade hjälpmedel till personer med funktionsnedsättningar i händerna. Bolagets första produkt, Tendo OneGrip, är en handske med integrerat exoskelett som ger styrka och rörlighet i händerna till personer med begränsad, eller saknad handfunktion till följd av en ryggmärgsskada. Här blir Tendo´s VD Sofie Woge intervjuad om verksamheten. Frågorna handlar om affärsplan, positionering, tillverkningsavtal, emissionen och varför investerare bör titta närmare på Tendo.

Följ oss