Dometic förklarat på 20 minuter

Campar med Dometic

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom Dometic Group vilket ger en bra översikt av verksamheten.

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom Dometic Group vilket ger en bra översikt av verksamheten. Man tar upp att det finns två aktuella riktkurser, SEB sänkte till 115 kr (120 kr) och Carnegie till 110 kr (115 kr), men det är ändå riktkurser som ligger nästan dubbelt så högt som aktuell kurs.

”Dometic är en global ledare inom innovativa, installerade produkter i fritidsfordon och båtar, men också inom fristående produkter för friluftsmarknaden. Dometic erbjuder även lösningar inom residential och professionella applikationer. Genom en kombination av våra egna säljorganisationer och ett världsomspännande distributions- och servicenätverk når vi konsumenter i över 100 länder. Med en stark varumärkesportfölj är de fast beslutna att skapa enastående, mångsidiga lösningar som förbättrar rörlighet och komfort över hela världen.”

Bolagsanalyspodden går igenom Dometic Group.

Dometic Group AB

Dometic förser såväl industrin som eftermarknaden med ett komplett utbud av luftkonditioneringar, kylskåp, spisar, sanitetssystem, belysning, komfort och säkerhetsutrustning, fönster, dörrar och annan utrustning som gör det mobila fritidslivet mer bekvämt.