Divio får order på 29 Mkr – 21 Mkr betalas i förskott

Divio Technologies meddelar denna natt att man har förlängt avtalet med sin största kund. Förutom 21 Mkr i förskott så ökar sannolikheten att teckningsoptionerna ger 4,7 miljoner kronor.

Divio Technologies, vars börsvärde igår var 22,3 miljoner kronor, meddelar denna natt att man har förlängt avtalet med sin största kund till slutet av 2026 och säkrat ett ordervärde på 29 miljoner kronor, varav cirka 20 miljoner kronor är en fast del. Ett värde om cirka 21 miljoner kronor kommer att förskottsbetalas av kunden under tredje kvartalet.

”Det här är ett bra exempel på det värde vi skapar för våra kunder och hur vi bygger en allt närmare relation med dem över tid”, säger Divios VD Jon Levin. ”Detta har säkrat de befintliga intäktsnivåerna för denna kund för en betydande framtid och kommer att öka trovärdigheten när vi tecknar nya kunder framöver.”

Teckningsoptioner kan ge bolaget 4,7 miljoner kronor

Divio-aktien stängde på 0,1405 kronor igår, samtidigt är bolaget mitt i en lösenperiod för teckningsoptioner av serie TO1 till en lösenkurs på 0,15 kronor som totalt kan ge bolaget 4,7 miljoner kronor. Denna order får sannolikt aktiekursen att stiga, vilket då borde göra att teckningsoptionerna används.

Läs mer: Divio noterades på First North i december 2019

Divio Technologies AB

Divio erbjuder tjänster och verktyg för Django och django-CMS som låter byråer, utvecklare och organisationer bygga kvalitativ närvaro på webben. Divio Technologies AB hette tidigare Amezneb AB.