Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

18 maj 2023

Dala Energi handlas till en värdering långt under budet bolaget avvisade

Dala Energi handlas till en värdering långt under budet bolaget avvisade


Dala Energi avvisade i slutet av förra året ett bud på bolagets dotterbolag Dala Energi Elnät värt 2,15 miljarder kronor. Nu handlas hela Dala Energi till en värdering på 1,3 miljarder kronor.


Dagens industri har gått igenom listan på över 400 bolag som är noterade på First North och lyfter fram Dala Energi som en aktie som kan studsa upp.

Huvudägarna är en tung lista, där bland annat Antap Capital (Mellby Gård) återfinns, tillsammans med de tre kommunerna Rättvik, Leksand och Gagnef. Bolaget noterades på First North i januari förra året.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Detta är Ependion

Detta är Ependion

Ependion, som tidigare hette Beijer Electronics Group, är en växande global teknikkoncern som erbjuder digitala lösningar för säker kontroll, styrning, visualisering och datakommunikation för industriella tillämpningar i miljöer där tillförlitlighet och hög kvalitet är kritiska faktorer. Bland kunderna finns några av världens ledande företag. Ependion består av självständiga affärsenheter och har en omsättning på över 2,1 miljarder kronor 2022 samt dryga tusentalet medarbetare. Ependions VD Jenny Sjödahl presenterar verksamheten.

Följ oss