Coor-aktien står nu under noteringskursen för 9 år sedan

Graf över Coor-aktien sedan IPO

Facility management-företaget Coor noterades på börsen för drygt nio år sedan till 38 kronor per aktie. Efter dagens fall står aktien under det priset.

Facility management-företaget Coor noterades på börsen för drygt nio år sedan till 38 kronor per aktie. Aktien har som högst varit uppe i drygt 90 kronor. Men sedan 2,5 år tillbaka har den varit i en fallande trend och efter dagens rapport då aktien fallit 13,4 procent så handlas aktien nu strax under 38 kronor.

Det är dock inte riktigt så illa som det kan se ut, Coor delar nämligen ut pengar. Men samtidigt, under åren har vi haft en stor inflation, 38 kronor idag är värt betydligt mindre än för 9-10 år sedan.

Coor gör många saker bra, de utmaningar man möter hanterar man. Problemet är att det återkommande är någon ny motvind som sveper.

Coor Service Management Group AB

Coor Service Management är ett ledande företag inom utveckling och effektivisering av servicefunktioner samt att ta hand om outsourcing av sina kunders stödfunktioner. I Coors verksamhet finns en bredd av olika serviceyrken samlade, t ex receptionister, telefonister, säkerhetsexperter, lokalvårdare, kockar, personer som utvecklar servicetjänsterna – och många andra. Gemensamt för alla är att ta hand om kompletta serviceleveranser.