Bulten förklarat på 20 minuter

Bulten gör fästelement

Bolagsanalyspodden går igenom Bulten på Stockholmsbörsen på 20 minuter vilket ger en bra översikt av verksamheten.

Bolagsanalyspodden går igenom Bulten på Stockholmsbörsen på 20 minuter vilket ger en bra översikt av verksamheten. Bulten har en del interna problem, men Bolagsanalyspodden har en positiv utsikt för bolaget.

”Bulten utvecklar högteknologiska fästelement för en rad olika branscher: fordonsindustri, hemelektronik med mera, alltid med hållbarhet och innovation i fokus. De är ett börsnoterat bolag som levererar kvalitetsprodukter på en global marknad, med ett kunnande som har byggts upp under ett och ett halvt sekel.

Tjänster

Som en av få tillverkare av fästelement i världen kan Bulten dessutom gå in som fullserviceleverantör (FSP) med ansvar för kompletta leveranser till hela industriella plattformar.

Produkter

Bulten tillverkar och levererar högteknologiska fästelement. De hjälper även till med att utveckla produkterna under deras livscykler efter kundernas önskemål eller genom deras egna förbättringsförslag.”

Bolagsanalyspodden går igenom Bulten.

Bulten AB

Bulten utvecklar högteknologiska fästelement för en rad olika branscher: fordonsindustri, hemelektronik med mera, alltid med hållbarhet och innovation i fokus. Bulten AB hette tidigare FinnvedenBulten AB.