Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

18 november 2020

Avstå från Alltainers notering rekommenderar analytiker

Avstå från Alltainers notering rekommenderar analytiker


Alltainer gör en IPO på Spotlight och Affärsvärlden har gjort en analys med rekommendationen att investerare bör avstå.


Alltainer tillverkar, marknadsför och säljer containrar inredda som bostäder, barer, sanitetsanläggningar eller andra ändamål som kunderna efterfrågar. Tillverkas av bolaget i Vietnam och huvudmarknad är USA. Alltainer gör nu en noteringsemission på upp till 14,7 Mkr inför noteringen på Spotlight den 11 december.

Affärsvärlden - Avstå

Affärsvärlden har gjort en analys av erbjudandet och ger det 2 av 6 i betyg, vilket innebär en rekommendation om att man bör avstå.

“Vi är inte övertygade om varken produkten eller marknaden de verkar på. Den korta bolagshistoriken i kombination med ett stort beroende av en enskild kund höjer risknivån i bolaget…”

Se även: IPO-presentation av Alltainer

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Detta är Ependion

Detta är Ependion

Ependion, som tidigare hette Beijer Electronics Group, är en växande global teknikkoncern som erbjuder digitala lösningar för säker kontroll, styrning, visualisering och datakommunikation för industriella tillämpningar i miljöer där tillförlitlighet och hög kvalitet är kritiska faktorer. Bland kunderna finns några av världens ledande företag. Ependion består av självständiga affärsenheter och har en omsättning på över 2,1 miljarder kronor 2022 samt dryga tusentalet medarbetare. Ependions VD Jenny Sjödahl presenterar verksamheten.

Följ oss