Alfa Laval förklarat på 20 minuter

Lösning från Alfa Laval

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom företaget Alfa Laval vilket ger en bra översikt av verksamheten.

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom företaget Alfa Laval vilket ger en bra översikt av verksamheten. När det gäller värderingen så anser Bolagsanalyspodden att den är relativt hög just nu, även om det är ett kvalitetsbolag som sannolikt är bra att äga på lång sikt.

Alfa Laval är en ledande global leverantör av förstklassiga produkter inom områdena värmeöverföring, separering och flödeshantering. Med dessa som bas strävar Alfa Laval efter att bidra till att öka produktiviteten och konkurrenskraften hos sina kunder i olika branscher över hela världen. Företagets kunder finns främst inom energi, miljö, livsmedel och marinindustrin.

Alfa Laval grundades för 140 år sedan, har kunder i cirka 100 länder, sysselsätter mer än 21 300 personer och hade en årlig försäljning på 63,6 miljarder kronor.

Bolagsanalyspodden går igenom Alfa Laval.

Alfa Laval AB

Alfa Laval är en ledande global leverantör av produkter inom områdena värmeöverföring, separering och flödeshantering. Med dessa som bas strävar Alfa Laval efter att bidra till att öka produktiviteten och konkurrenskraften hos sina kunder i olika branscher över hela världen.