Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

11 maj 2015

5 aktuella och kommande noteringar

5 aktuella och kommande noteringar


Magnolia Bostad, SolTech Energy, Cognosec, Toleranzia och Kontigo Care går alla mot en notering, varav tre redan i juni.


Magnolia Bostad - Utvecklar hyresrätter och bostadsrätter i attraktiva lägen, främst i Sveriges storstadsregioner. Noterar sig på First North i juni.

SolTech Energy - Utvecklar och säljer olika former av solenergilösningar. Företaget har redan ett par tusen aktieägare och gör nu en nyemission inför sin notering på First North den 24 juni.

Cognosec - Ett globalt it-säkerhetsföretag som erbjuder heltäckande säkerhetslösningar för att motverka it-brott. Ska notera sig på First North under våren/sommaren.

Toleranzia - Utvecklar och utlicensierar terapier mot svåra autoimmuna sjukdomar. Den av företaget utvecklade plattformen Re-Tolerogen utgör grunden för verksamheten. Ägaren GU Holding lyfter fram Toleranzia som ett av sina bolag som kan vara noterat inom ett år.

Kontigo Care - Erbjuder produkten och tjänsten TripleA, en helt nyskapande m-health lösning som ökar chanserna för alkoholberoende personer att bibehålla sin nykterhet oberoende av behandlingsform, med stora ekonomiska vinster för samhället. Gör just nu en nyemission och noterar sig på First North den 16 juni.

Läs även: Tolerogent vaccin noteras i juni

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Cessatech

IPO-intervju med vd för Cessatech

Cessatech utvecklar evidensbaserade läkemedel med fokus på barn. Bolagets första produkt är en nässpray för barn mot akut smärta relaterad till medicinska procedurer. Intervju med Jes Trygved, vd för Cessatech, i samband med bolagets IPO på Spotlight.

Följ oss