Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

13 december 2020

11 möjliga tenbaggers till 2030

11 möjliga tenbaggers till 2030


Den tyska aktietjänsten Echtgeld.tv har sammanställt en lista på 11 så kallade tenbaggers, dvs aktier som kan stiga 10 gånger i pris, och i denna lista är tidshorisonten 10 år. Tre av företagen är svenska, nämligen Evolution Gaming, Fortnox och Paradox Interactive.


Av dessa tre så är det Fortnox som inte är noterad i Tyskland, men det låter nästan som att de tror att den snart kommer att gå att handla där. Många av de svenska aktierna är noterade på Frankfurtbörsen i Tyskland via en tredjepart, dvs utan respektive bolags egna inblandning. I Fortnox fall vore det iofs även möjligt med en parallellnotering på Börse Stuttgart som är NGMs ägare.

Salesforce
Bitcoin Group
Jumia Technologies
Carbios
Twitter
Evolution Gaming
Fortinet
Fortnox
Genmab
Paradox Interactive
Wise Tech Global


Läs även: Skilda åsikter om börsnoteringen av Fasadgruppen bland analytiker

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter

LC-Tec är specialiserade på optiska komponenter baserade på flytande kristall-teknik. Bolaget har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av olika LC-baserade produkter, inkluderande optiska slutare, varierbara filter, polarisations-modulatorer och informationsdisplayer. LC-tekniken möjliggör elektronisk kontroll av infallande ljus utan att ha rörliga delar och produkterna används bl.a. för visning av 3D-film på biografer, tillsammans med professionella videokameror och i smarta glasögon. I bolagets lokaler i Borlänge finns tillgång till avancerade elektrooptiska laboratorier och en modern produktionsanläggning. LC-Tec ska nu utöka produktionskapaciteten och gör därför en företrädesemission. Ordförande Ingvar Andersson, Vice VD Jesper Osterman presenterar bolaget.

Följ oss