Nyemission i

NCAB Group AB

Ej tillgängligt

NCAB levererar mönsterkort. Företaget ser sig som en teknisk, logistisk och ekonomisk länk mellan fabriker i Asien och kunder i västvärlden.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Vänder sig till allmänheten i Sverige samt institutioner. Verkar som att erbjudandet till allmänheten avser kunder till Nordnet, Avanza och Carnegie.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

NCAB noteras på Nasdaq Stockholm den 5 juni 2018.

Erbjudandet omfattar 7 274 991 aktier, varav 1 333 334 aktier som emitteras av Bolaget samt 5 941 657 befintliga aktier som erbjuds av R12 Kapital AB, Gogoy AB (ägt av Bolagets styrelseordförande), Hans Ståhl (Bolagets VD) (gemensamt “Huvudaktieägarna”) och ett antal andra aktieägare, innefattande vissa styrelsemedlemmar och ledande befattningshavare (gemensamt “Säljande Aktieägarna”).

Förutsatt att Erbjudandet utökas till fullo, samt att Övertilldelningsoptionen utnyttjas till fullo, uppgår värdet av Erbjudandet till cirka 769 miljoner kronor och motsvarar cirka 60,9 procent av det totala antalet aktier i Bolaget efter att Erbjudandet genomförts.

Fjärde AP-fonden, Tredje AP-fonden, C WorldWide Asset Management, Länsförsäkringar Fondförvaltning och Lazard Asset Management (“Cornerstone-investerarna”) har åtagit sig att, förutsatt visa villkor, förvärva aktier i Erbjudandet motsvarande totalt 258 miljoner kronor. Åtaganden motsvarar totalt 20,4 procent av det totala antalet aktier i Bolaget efter genomförandet av Erbjudandet och 47,2 procent av antalet aktier i Erbjudandet (33,5 procent av antalet aktier i Erbjudandet förutsatt att Utökningsoptionen och Övertilldelningsoptionen utnyttjas till fullo).

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Fortsatt succé för NCAB-aktien förväntas

Dagens Industri ger en köprekommendation till NCAB som förväntas fortsätta ta aktiemarknaden med storm.

Intervju med vd för NCAB efter bra rapport

Mösterkortstillverkaren NCAB har haft en bra utveckling på börsen sedan noteringen i juni. Intervju med vd efter dagens rapportsläpp.

Skilda åsikter hos analytiker om NCABs börsnotering

Den 5 juni noteras NCAB på Nasdaq Stockholm och inför det erbjuds aktier ut till försäljning. Hur ska då en investerare agera? Vi sammanställer vad analytikerna ger för råd.