Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Swedish Stirling AB
Swedish Stirling AB

Swedish Stirling AB
Gruvgatan 35 B
421 30 Västra Frölunda

Hemsida:

swedishstirling.com

Verksamhet:

Swedish Stirling är ett svenskt miljöteknikföretag som vidareutvecklar stirlingteknologins enastående förmåga att omvandla värmeenergi till elektricitet. Företaget erbjuder olika lösningar för elproduktion. Swedish Stirling AB hette tidigare Ripasso Energy AB.

Ägare:

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Kommande

Tid:

2021

Värdering:

Övrigt:

I slutet av oktober 2020 meddelade Swedish Stirling att de flyttar från NGM Nordic SME till First North. Man skrev då även:

"Vidare har Swedish Stirling anlitat Carnegie Investment Bank AB för att se över bolagets kapitalstruktur och utvärdera möjligheten för en notering på Nasdaq Stockholm, Main Market, under 2021."

Uppdatering: I mitten av augusti 2021 skrev vd att att Swedish Stirling har inlett arbetet och processen med att förbereda bolaget för en listning på Nasdaq Stockholms huvudlista.

Uppdatering: I slutet av oktober 2021 meddelade Swedish Stirling att nuvarande vd och grundare Gunnar Larsson lämnar bolaget. Dennis Andersson tillträder som ny vd den 15 november 2021, han är idag Swedish Stirlings vice VD, samt bolagets sälj- och marknadschef.

Uppdaterat: 2021-10-25

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss