Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Quartiers Properties AB
Quartiers Properties AB

Quartiers Properties AB
Östermalmstorg 5, 1 tr
114 42 Stockholm

Hemsida:

www.quartiersproperties.se

Verksamhet:

Quartiers är ett svenskt fastighetsbolag som verkar på den spanska solkusten. Bolagets affärsidé är att förvärva främst semester- och fritidsrelaterade fastigheter med utvecklingspotential och förädla dessa till en attraktiv standard för att därefter hyra ut fastigheterna i långa hyreskontrakt till hyresgäster/operatörer. Bolaget skall genom dotterbolag äga, utveckla och förvalta fastigheter.

Ägare:

Lista:

First North

Status:

Genomförd

Tid:

21 juni 2017

Värdering:

Övrigt:

Quartiers Properties har sedan tidigare preferensaktier noterade på NGM Nordic-MTF. Under maj 2017 gör företaget en emission av stamaktier som är planerade att noteras på First North den 21 juni 2017. Bolaget planerar även att flytta handeln i preferensaktierna från Nordic-MTF till First North. I skrivande stund är det oklart om det sker samtidigt eller vid en annan tidpunkt.

Uppdatering: I mitten av juni 2017 meddelade företaget att stamaktierna är godkända för listning på First North den 21 juni 2017, samt att man inom kort ska meddela när preferensaktierna flyttar från NGM Nordic-MTF till First North.

Uppdaterat: 2017-06-21

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss