Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Nuuka Solutions Oy
Nuuka Solutions Oy

Nuuka Solutions Oy
Heikinkatu 7
48100 Kotka

Hemsida:

www.nuukasolutions.com

Verksamhet:

Nuuka Solutions är en producent av lösningar för att hantera fastighetsdata. Nuukas mjukvara sammanställer existerande fastighetsdata till ett användargränssnitt och hjälper ägare och användare dels genom att rapportera, men också genom att analysera och förstå de underliggande orsakerna till energieffektivitet, bra inomhusluft samt hållbarhetsprestanda.

Ägare:

Uppdatering: Cleantech Invest 48,1 %, i en transaktion som meddelades den sista oktober 2017, där Cleantech köper aktier av fyra grundare.

Uppdatering: Cleantech Invest 34,3 %.

Cleantech Invest äger i slutet av november 2016 35,2 % efter full utspädning.

Lista:

First North

Status:

Inställd

Tid:

Oklar status.

Värdering:

Övrigt:

Cleantech Invest meddelade i slutet av november 2016 att de ska notera sitt portföljbolag Nuuka Solutions på First North under 2017. "Nuuka Solutions kommer nu att välja investmentbank för att hantera processen att attrahera en professional investerarbas till bolaget."

Uppdatering: Under mitten av december 2016 meddelade Nuuka att de har valt finansiell rådgivare, Augment Partners, för sin notering på First North under 2017.

Uppdatering: I slutet av januari 2017 skriver Nuuka Solutions att de har gjort en nyemission där ett flertal nya investerare, såsom kinesiska Zhejiang ZhongRui Low Carbon Technology Co, och även Cleantech Invest deltog.

Till finansieringen tillkommer ett bidrag från Finska tillväxtverket Tekes på 100 000 EUR för investeringar i Kina.

I samband med investeringen startar Mikko Valtonen som VD för bolaget. Tidigare VD och grundare Mikko Maja stannar i bolaget i rollen VP Technology och COO.

Uppdatgering: Den sista oktober 2017 meddelade Cleantech Invest att de ökar sitt ägande i Nuuka Solutions till 48,1 % genom att köpa aktier av fyra grundare, som får aktier i Cleantech Invest i betalning.

Uppdatering: 2017 går mot sitt slut och ingenting har hörts om noteringen som skulle ske under 2017. Vi har frågat Cleantech Invest om status, dock utan att få svar.

Uppdatering: I februari 2022 meddelade Loudspring att de säljer ett innehav på 18,1 % i Nuuka Solutions till ett investmentbolag i Boston. 18,1 % uppges vara nästan hälften av bolagets innehav.

Uppdaterat: 2022-07-30

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss