Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Novedo AB
Novedo AB

Novedo AB
Biblioteksgatan 29
114 35 Stockholm

Hemsida:

novedo.se

Verksamhet:

Novedo är en företagsgrupp som förvärvar och utvecklar företag. Fokus är välskötta tjänste- och industribolag, där tyngdpunkten verkar vara fastighetsnära servicebolag.

Ägare:

Saeid Esmaeilzadeh är grundare.

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Kommande

Tid:

Första halvåret 2023

Värdering:

Övrigt:

Novedo grundades i början av 2021 och förvärvar bolag i högt tempo. I början av september 2021 bestod företagsgruppen av 10 företag med en total omsättning på 1 miljard kronor. Vd Per-Johan Dahlgren sade i slutet av juli 2021 till Di att målsättningen är en börsnotering när de uppnår tillräcklig storlek. Grundare är serieentreprenören Saeid Esmaeilzadeh.

Uppdatering: I början av november 2021 meddelade Novedo att de gjort en pre-IPO på 150 Mkr där ABG Sundal Collier AB agerade finansiell rådgivare.

Novedo har även givit ABG Sundal Collier och Pareto Securities i Sverige i uppdrag att i egenskap av ”joint bookrunners” arrangera möten med obligationsinvesterare med start den 8 november 2021 för att undersöka möjligheten att emittera ett treårigt seniort säkerställt obligationslån med en initial volym om 750 miljoner kronor, under ett ramverk om 1500 miljoner kronor.

Uppdatering: I slutet av januari 2022 meddelade Novedo att tidsplanen för noteringen är första halvåret 2023.

Uppdaterat: 2022-01-21

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss