Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Newton Nordic AB
Newton Nordic AB

Newton Nordic AB
Lokstallsgatan 8
582 73 Linköping

Hemsida:

www.newtonnordic.com

Verksamhet:

Newton Nordic är ett svenskt teknikbolag som utvecklar och erbjuder specialiserade produkt- och supportlösningar för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom TV- och filmindustri. Newton Nordic AB hette tidigare Intuitive Aerial AB.

Ägare:

Lista:

Annat

Status:

Kommande

Tid:

2022 är nog förhoppningen

Värdering:

Övrigt:

Under 2021 kom det in nya ägare i Newton Nordic och sedan en ny styrelse. Planen var att göra ett omvänt förvärv av Influencer Panel. Den nya ägaren var kontroversiell och allt utvecklade sig till ett långdraget haveri som först ledde till handelsstopp och den 25 februari 2022 till avnotering. Under tiden har även flera ledande befattningshavare från Newton Nordics ursprungliga verksamhet lämnat. Den 25 februari 2022 när avnoteringen meddelades så kommunicerade företaget även att de siktar på att lista företaget på nytt på en MTF-marknadsplats. Men marknadsplatser brukar inte gilla att notera ett företag som kastats ut av en annan.

Uppdatering: I mitten av mars 2022 meddelade Newton Nordic att Danjal Kanani via sitt delägda bolag Webblagret i Sverige AB förvärvat ytterligare 14 145 525 aktier i Newton Nordic till 50 öre per aktie. Säljaren är den tidigare huvudägare Capital Conquest AB (publ) som efter transaktionen inte längre är aktieägare i Newton Nordic AB enligt vd Danjal Kanani.

Uppdaterat: 2022-03-17

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss