Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Maha Energy AB
Maha Energy AB

Maha Energy AB
Biblioteksgatan 1
111 46 Stockholm

Hemsida:

www.mahaenergy.ca

Verksamhet:

Maha Energy producerar olja, främst i Kanada. Bolaget köper nedlagda och underpresterande oljekällor, för att sedan tillföra ny teknik för att få en bra produktion. Bolaget har strukturerats om och Maha Energy AB är idag moderbolag. Tidigare var Kanada-bolaget Maha Energy Inc moderbolag.

Ägare:

Aktieägare i Skandinavien tillkom vid en nyemission i maj 2014. I samband med noteringen görs en affärer med Palliser, där deras aktieägare blir aktieägare i Maha Energy.

Lista:

TSX Venture Exchange

Status:

Inställd

Tid:

Inställd

Värdering:

1,25 USD per aktie gjordes det en nyemission till i Sverige i maj 2014.

Övrigt:

Maha Energy noterar sig i slutet av oktober 2014 på TSX Venture Exchange i Kanada, och efter det (innan året är slut) på First North i Stockholm.

Maha Energy gjorde en nyemission på 10 MUSD i maj 2014 till svenska/skandinaviska investerare. I samband med noteringen går Palliser upp i Maha Energy, vilket gör att Maha Energy får en ägarspridning.

Uppdatering: Någon notering har i maj 2015 ännu inte skett och Maha Energys hemsida har inte uppdaterats. Palliser däremot har fått stora ekonomiska problem och har inlett konkursskydd. Någon form av finansiering skulle kommit från Maha Energy, men det verkar ha ställts in. Oklart läge i Maha Energy.

Uppdaterat: 2015-07-28

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss