Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i iZafe Group AB
iZafe Group AB

iZafe Group AB
Grev Turegatan 11 A
114 46 Stockholm

Hemsida:

www.mediratt.com

Verksamhet:

iZafe Group är ett bolag som utvecklar digitala lösningar för en tryggare läkemedelshantering och ökad säkerhet på arbetsplatsen. iZafe Group AB hette tidigare MediRätt AB.

Ägare:

Göran Sjönell 13,16 %, Sten Röing 7,32 %, Anders Säfwenberg 5,02 %.

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Inställd

Tid:

Oklar status.

Värdering:

137 Mkr i marketcap i slutet av oktober 2017.

Övrigt:

MediRätt går i slutet av 2017 över till IFRS-redovisning för att kunna flytta till Premier-segmentet av First North. Bolaget lyfter fram att de har som mål att flytta till börsens huvudlista.

Uppdatering: I början av juli 2018 skriver pr-byrån Cornelia PR Byrå att Medirätt ska notera sig på huvudlistan i slutet av 2018 eller början av 2019.

Uppdatering: I mitten av december 2018 skriver pr-byrån Cornelia PR Byrå att Medirätt ska notera sig på huvudlistan i slutet av 2018 eller början av 2019.

Uppdatering: I början av februari 2019 skriver pr-byrån Cornelia PR Byrå att Medirätt ska notera sig på huvudlistan under 2019.

Uppdatering: I slutet av april 2019 har MediRätt kontrakterat KPMG för att kartlägga de krav som MediRätt behöver uppfylla för att ta klivet från Nasdaq First North Premier till börsens huvudlista. Någon närmare tidplan för listbytet finns ännu inte skriver man vidare.

Uppdatering: I början av oktober 2019 meddelade iZafe att styrelseordförande Carl-Johan Merner avgår av privata skäl. Göran Sjönell går in som tillförordnad ordförande fram till nästa ordinarie stämma.

Ingenting har sagts om hur det planerade listbytet går, aktiekursen sjunker och nu avgår styrelseordförande. Högst oklar status på listbytet.

Uppdaterat: 2022-07-31

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss