Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Flexion Mobile Ltd
Flexion Mobile Ltd

Flexion Mobile Ltd
Unit G5 Harbour Yard Chelsea Harbour
London, UK

Hemsida:

www.flexionmobile.com

Verksamhet:

Flexion erbjuder en global distributionsplattform för mobilspel utvecklade för android. Utvecklare och förläggare kan nå hela världens android-app-butiker via en enda kanal, utan att behöva integrera och hantera varje enskild kanal i världen.

Ägare:

Efter emissionen i början av 2018; Jens och Per Lauritzson genom bolag 27,1 %, Carl Palmstierna genom bolag 8,7 %, 6:e Ap-fonden 8,4 %.

Lista:

First North

Status:

Genomförd

Tid:

13 juni 2018

Värdering:

Övrigt:

Jordanfonden skriver i slutet av december 2017 att Flexion Mobile är nära en notering, något som stämmer överens med uppgifter vi tidigare har fått.

Uppdatering: Flexion Mobile berättar på Blasieholmen Investment Groups event i början av mars 2018 att de precis har avslutat en emission på 80 Mkr som gjordes till Blasieholmens nätverk. Notering ska ske under 2018.

Uppdatering: I DI Digital framgår att rundan Flexion stängde var på 79 Mkr, varav 60 Mkr i form av en nyemission och resten i form av att befintliga aktier bytte ägare.

Uppdatering: En veckan in i juni 2018 skriver Affärsvärlden på sin ryktessida att noteringen ska ske inom kort, och om allt klaffar så redan innan midsommar.

Uppdatering: Första handelsdag blir den 13 juni 2018.

Uppdaterat: 2018-06-13

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss