Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Fishbrain AB
Fishbrain AB

Fishbrain AB
Drottninggatan 26 1tr
111 51 Stockholm

Hemsida:

fishbrain.com

Verksamhet:

Fishbrain är ett nischat socialt nätverk för sportfiskare.

Ägare:

Lista:

Annat

Status:

Inställd

Tid:

Ingen tidsplan angiven

Värdering:

Uppdatering: 144,30 kr per aktie vid försäljning av befintliga aktier i feb-mars 2023. Vid emissionen under 2021 var priset per aktie 349,50 kr.

Övrigt:

Fishbrain deltog i slutet av maj 2021 på ABG Sundal Colliers pre-IPO-seminarium där ABG sade att de ser fram emot Fishbrains IPO, utan att ange någon specifik tidsplan.

Uppdatering: I februari-mars 2023 organiserar Fishbrain en försäljning av en ägares befintliga aktier till allmänheten. Priset per aktie har pga marknaden sänkts med 60 % jämfört med priset per aktie i emissionen år 2021.

Uppdatering: I början av augusti 2023 gjorde Fishbrain en nyemission på 6 MUSD som leddes av Industrifonden och med Lurcerne Capital Management som näst största investerare. Enligt Di Digitals beräkningar bör emissionen har gjorts till en rejält slaktad värdering.

I mitten av augusti 2023 meddelade bolaget att grundaren Johan Attby som är VD lämnar den rollen och övergår till att vara en senior rådgivare. Dvs han lämnar sin operativa roll.

Vi ändrar bolagets noteringsstatus till inställd. Men planerna behöver inte vara helt inställda, speciellt med tanke på att Fishbrain i början av året organiserade en försäljning av aktier till allmänheten.

Uppdaterat: 2023-08-14

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss