Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Coala-Life AB
Coala-Life AB

Coala-Life AB
Riddargatan 18
114 51 Stockholm

Hemsida:

www.coalalife.com

Verksamhet:

Coala Life är ett svenskt medicintekniskt företag inriktat på hjärtdiagnostik och mobil hälsa. Företaget har utvecklat en portfölj av patenterade produkter och tjänster för digital distansövervakning, analys och screening av hjärtat.

Ägare:

Bland investerarna finns 20 North Street, Elektas styrelseordförande Laurent Leksell och Industrivärdens tidigare vd Anders Nyrén.

Lista:

First North

Status:

Genomförd

Tid:

8-9 november 2021

Värdering:

250 Mkr pre-money och 323,5 Mkr post money om hela emissionen i dec 2020 - jan 2021 blev fulltecknad. 1430 kr per aktie.

Övrigt:

I mitten av april 2019 visar handlingar att Coala Life har blivit ett publikt aktiebolag och vd Philip Siberg bekräftar till Breakit att de har som målsättning att notera sig på Stockholmsbörsen inom två år.

Bolaget har hittills tagit in 100 Mkr och i början av 2019 blev bolagets hjärtmonitor godkänd av FDA vilket öppnade upp den stora USA-marknaden.

Uppdatering: I slutet av april 2019 skriver Di Digital att Coala Life tar in 92 Mkr från ett 40-tal svenska institutionella och privata investerare för en snabb expansion i USA.

Uppdatering: I december 2020 - januari 2021 gjorde Coala-Life en företrädesemission.

Uppdatering: I mitten av mars 2021 marknadsför sig Coala-Life mot investerare, där en notering lyfts fram även om svaret är det vanliga att inget beslut har tagits.

Uppdatering: I slutet av september 2021 meddelade RNB Retail and Brands AB att de säljer sin börsplats till Coala-Life. RNB är noterat på Nasdaq Stockholms huvudlista, men med denna transaktion så ska man flytta till First North.

Uppdatering: Efter börsens stängning den 8 november 2021 blev transaktionen mellan RNB och Coala Life klar, vilket innebär att Coala-Life är formellt noterat.

Uppdaterat: 2021-11-08

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss