Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i 24Storage AB
24Storage AB

24Storage AB
Kungsgatan 8 2tr
111 43 Stockholm

Hemsida:

24storage.se

Verksamhet:

24 Storage erbjuder förvaringsutrymmen och magasinering, så kallad self storage. Företaget ska vara tekniskt drivet för att optimera verksamheten.

Ägare:

Grundarna Michael Fogelberg, Stefan Nilsson, Mats Steijner och Patric Metdepenninghen. Bland investerarna finns Staffan Persson samt familjerna Tilander och Wattin.

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Kommande

Tid:

2020

Värdering:

Övrigt:

I slutet av oktober 2015 meddelar 24Storage att de ska göra en kapitalanskaffning. Några omedelbara planer på notering finns inte av stamaktier, men man håller dörren öppen för att eventuellt ge ut preferensaktier som då skulle kunna få någon form av notering.

Uppdatering: 24Storage har tagit in 57 Mkr från ett fåtal investerare, samt tagit banklån på 50 Mkr.

Uppdatering: Vi betraktar de tidigare planerna som inställda.

Uppdatering: I februari 2017 gjorde företaget en företrädesemission på 50 Mkr samt upptog en ny kreditfacilitet i banken Collector om 200 Mkr.

Uppdatering: Breakit skriver i mitten av mars 2018 att Henrik Granström blir ny vd för 24Storage. 24Storages styrelseordförande Jan-Olof Backman säger att de siktar på en börsnotering år 2020.

Uppdatering: I slutet av augusti 2018 meddelar 24Storage att de har tagit in 82 Mkr i en nyemission. Alla större delägare deltog. Bolaget skriver även att man förhandlat fram en förlängning av lånen tom 2025. Henrik Grafström säger att de successivt förbereder bolaget för en börsnotering.

Uppdatering: I mitten av december 2018 meddelade 24Storage att vd Henrik Granström lämnar sitt uppdrag vid årsskiftet pga familjeskäl och att Fredrik Sandelin blir ny vd. I pressmeddelandet säger Fredrik Sandelin "Jag ser fram emot att bidra till omställningen från start-up till att bli börsredo".

Uppdaterat: 2018-12-10

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss