Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Nyemission i Urb-it AB

Urb-it AB

Urb-it AB
Vattugatan 17
111 52 Stockholm

Hemsida:

urb-it.com

Prospekt:

Prospekt saknas

Anmälningssedel:

Anmälningssedel saknas

Verksamhet:

Urb-it är en plattform för e-handel i mobilen från stadens fysiska butiker med hypersnabb leverans (38 minuter i genomsnitt). Urb-it AB hette tidigare Urb-it & Associates AB.

Teckningsperiod:

27 oktober 2021 - 27 oktober 2021

Lista:

First North

Emissionsbelopp:

80,2 Mkr

Teckningskurs:

4,30 kr

Likviddag:

Avstämningsdag:

Värdering:

835,2 Mkr pre-money

Villkor:

Riktad till huvudsakligen ett begränsat antal institutionella investerare, däribland Skandia och Ilija Batljan Invest AB.

Post:

Övrigt:

Bolagets VD, Kevin Kviblad, säger i en kommentar:

"Den genomförda riktade nyemissionen sätter Urb-it i en stark position. Vi har på mindre än 10 månader expanderat från 3 till 9 städer, vi har en fördel att vara en av pionjärerna på nyckelmarknader i Europa och vi är nu i en position där vi snabbt kan skala upp.

Vi har våra nya partnersamarbeten på plats, efterfrågan är stark och vi kan låta kapitalet arbeta direkt genom att sätta upp nya hyperlokala hubbar och skala vår cykelflotta i våra hemmamarknader Storbritannien och Frankrike - både i städer där vi är aktiva redan idag och genom expansion till nya städer. Kapitaltillskottet möjliggör även marknadsföringsinsatser som ytterligare ska driva vår tillväxt.

Sammantaget möjliggör den riktade nyemissionen att vi omedelbart kan växla upp verksamheten, utnyttja vår fördelaktiga position och accelerera tillväxten."

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss