Börsnotering av

West Atlantic AB

West Atlantic verkar i Europa och är främst inriktat på post- och expressfrakt.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Status

Inställd

Mer information

West Atlantic meddelade i mitten av mars 2015 att de utvärderar en börsnotering på Nasdaq Stockholm. Företaget har anlitat Carnegie Investment Bank som finansiell rådgivare och Gernandt & Danielsson som juridisk rådgivare.

Uppdatering: I maj 2015 hade Affärsvärlden en stor artikel om West Atlantic och grundaren Göran Berglund. Där preciseras tidsplanen till hösten 2015.

Uppdatering: I rapporten för andra kvartalet som kom i mitten av augusti 2015 skrev bolaget att man under andra kvartalet bestämt sig för att utvärdera möjligheten för en notering av bolagets aktier på Nasdaq Stockholm.

Uppdatering: I början av november 2015 skickade bolaget ett brev till innehavararna av obligationer om att de vill ändra villkoren, bolaget vill kunna läsa in dem i förtid.

Uppdatering: I slutet av november 2015 kom bolagets rapport för tredje kvartalet och där upprepades att bolaget undersöker möjligheterna att notera aktierna på Nasdaq Stockholm.

Uppdatering: I början av december 2015 meddelade bolaget att de framgångsrikt placerat obligationer för 850 Mkr.

Uppdatering: I början av januari 2016 kraschade ett av bolagets plan när det flög post. Händelsen lär uppta en hel del av bolagets fokus en tid, och utöver det är sannolikt kommunikativt lite väl utmanande att aktivera en börsnotering.

Uppdatering: I slutet av maj 2016 meddelade West Atlantic att Fredrik Groth, som varit tillförordnad VD, blir ordinarie VD. Man kommenterar även att de har fått inse att 2016 blir ett mellanår och att de 2017 kommer att stå starkt, både då och i framtiden.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner