Börsnotering av

Tulum AB

Tulum AB saknar operativ verksamhet. Företaget hette tidigare Want och var ett bemanningsföretag som inriktade sig på ekonomer. Want erbjöd professionell personal genom uthyrning av erfarna ekonomer samt rekrytering av chefer och specialister. Tulum AB hette tidigare Want AB. Ett närstående företag hette tidigare Towork Sverige AB och heter idag Want AB.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Inställd

Ägare

200-300 aktieägare tillkommer genom en ägarspridning via Towork.

Mer information

Towork Sverige AB och Want AB inleder under slutet av september 2012 steg för att göra ägarspridning i respektive bolag. Respektive bolag deltar i en mindre nyemission i det andra bolaget och delar sedan ut aktierna till sina ägare. Ingen tidsplan för notering har kommunicerats, men 2013 känns rimligt.

Uppdatering: I början av december 2012 meddelar Towork Sverige AB att man köper Want Sverige AB av Want AB. Betalning sker med aktier (där affären ungefär dubblar antalet aktier). Oklart vad det innebär för Want ABs noteringsplaner.

Uppdatering: Det står nu klart att Want AB sålde all sin rörelsedrivande verksamhet, dvs någon notering är inte längre aktuell.

Want AB har bytt namn till Tulum AB. Det noterade företaget Towork Sverige AB bytte den 3 juni 2013 namn till Want AB, och har bestämt sig för att avlista sina aktier från Aktietorget.

Uppdatering: Tulum AB har ca 300 aktieägare och i mitten av juni 2013 meddelas att bolaget som är huvudägare kan komma att dela ut aktierna i Tulum AB till sina aktieägare. En framtida listning av bolaget vore då logisk.

Uppdatering: Vi betraktar noteringsplanerna som inställda.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner