Börsnotering av

Sportamore AB

Sportamore är en sportbutik på internet med målet att erbjuda marknadens bredaste varumärkesportfölj, djupaste utbud samt kunna erbjuda bästa tänkbara service. Sportamore AB hette tidigare Sportamor AB.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Status

Genomförd

Ägare

Listat på First North.

Värdering

Listat på First North.

Mer information

Sportamore gör en nyemission på upp till 2,5 MEUR under september 2013 riktad till allmänheten. I samband med detta meddelas även att företaget planerar att byta lista, från First North till Nasdaq OMX Stockholm-börsen.

Uppdatering: I slutet av november 2013 säger Sportamores VD Johan Ryding att bytet till börsen är planerad att ske under andra halvåret 2014.

Uppdatering: I början av augusti 2014 bekräftar VD tidsplanen för noteringen på börsens huvudlista, dvs andra halvåret 2014.

Uppdatering: Sportamore har inte kommenterat förseningen, men fortsätter att ta kostnader för förberedande arbete, så under 2015 är det sannolikt att flytten blir av.

Uppdatering: Under första halvåret 2015 ska flytten bli av.

Uppdatering: I början av maj 2015 bekräftar bolaget att flytten till Stockholmsbörsen ska bli av under andra kvartalet. ABG Sundal Collier är rådgivare.

Uppdatering: Den 18 maj 2015 börjar Sportamores aktie att handlas på börsens huvudlista.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner