Börsnotering av

Selena Oil & Gas Holding AB

Selena Oil & Gas Holding är verksamt inom produktion och transport av olja och gas i Volga-Ural regionen i Ryssland, inklusive Perm och Udmurtia. Selena Oil & Gas Holding AB hette tidigare Emitor Holding AB.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Inställd

Mer information

Selena Oil & Gas Holding är listat på First North. Nasdaq OMX kastar dock ut företaget pga ett antal regelbrott. Nasdaq OMX meddelade sitt beslut den 6 mars 2014 och aktien kommer efter det att handlas i ytterligare 2 månader. Selena har omgående inlett arbetet med att lista aktierna på en annan marknadsplats.

Uppdatering: Den 9 maj 2014 är här och aktien avnoteras från First North.

"Det är Bolagets avsikt att så snart som möjligt notera bolagets aktier vid annan för aktieägarna attraktiv handelsplats. Förberedande arbete pågår sedan en tid och ledningen bedömer att en lösning kommer att kunna presenteras inom kort."

Uppdatering: I slutet av mars 2015 meddelade företaget att de investerare som planerade att gå in med pengar har dragit sig ur på grund av juridisk osäkerhet som bolaget befinner sig i. Väldigt oklart hur framtiden ser ut för bolaget.

Uppdatering: I slutet av februari 2015 presenterade Selena sin rapport för 2015 och där tar man upp saken om en åternotering av aktien. Bolaget säger att en pågående juridisk process i Stockholms Tingsrätt först måste lösas. Den 8 mars 2016 förväntade sig bolaget ett beslut i tingsrätten. Någon ny information efter den 8 mars har i början av april ännu inte lämnats av bolaget.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner