Börsnotering av

MaxSnus.no AS

MaxSnus säljer snus via internet i Norge.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Genomförd

Mer information

I mitten av april 2021 meddelade att MaxSnus.no AS noterar sig på Spotlight via ett omvänt förvärv av SealWacs AB (556890-8486).

Uppdatering: SealWacs meddelade i mitten av maj 2021 att aktieägarna i MaxSnus.no AS undertecknat en avsiktsförklaring, ett så kallat ”Letter Of Intent”, LOI, med aktieägarna i det norska e-cigarett företaget We Care AS. Avsikten är att förvärva 100 procent av aktierna i We Care.

Enligt undertecknat LOI är avsikten att We Cares aktieägare ska erhålla 100 053 066 aktier i SealWacs AB samt 10 miljoner norska kronor i kontant ersättning. För att ett slutligt avtal ska kunna undertecknas krävs att SealWacs omvända förvärv av MaxSnus.no AS godkänns av årsstämman den 3 juni 2021. Det slutliga förvärvet av samtliga aktier i We Care AS kommer även det att villkoras av godkännande av ytterligare en bolagsstämma. Under förutsättning att båda de föreslagna transaktionerna godkänns av bolagsstämma kommer We Cares aktieägare efteråt att kontrollera 47,8 procent av aktierna i SealWacs.

Uppdatering: Den 3 juni 2021 godkände SealWacs AB bolagsstämma förvärvet av MaxSnus.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner