Börsnotering av

Kambi Group plc

Förutom att förse Unibet med ett komplett utbud av sportspelstjänster erbjuder Kambi Sports Solutions även poolspelsprodukterna Supertoto och SuperScore.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Genomförd

Ägare

Unibet Group 100 %, som innan börsnotering skulle dela ut ägandet.

Uppdatering: Våren 2014; Unibet Group 95 %, ledningen 5 %.

Mer information

Unibet Group funderar under slutet av 2010 på en ny struktur för sin sportbok. De kan både handla om att verksamheten säljs eller att den delas ut och börsnoteras.

Uppdatering: Kristian Nylén, Chief Sportsbook Officer hos Unibet, har utsetts till CEO för det nya affärsområdet. Affärsområdet har nu även fått ett fristående namn, Kambi Sports Solutions.

Uppdatering: I slutet av november 2013 ryktas det om att Unibet planerar att börsnotera Kambi Sports Solutions under 2014.

Uppdatering: Under andra halvan av mars 2014 pratas det om att Unibet nu har anlitat SEB för att sköta avknoppningen av Kambi, antingen i form av en försäljning eller i form av en utdelning och börsnotering.

Uppdatering: Unibet meddelade i mitten av april 2014 att de ska dela ut Kambi till aktieägarna under juni 2014. Inför noteringen av företaget kommer en IR-sajt att öppnas på www.kambigroupplc.com.

Uppdatering: Kambi Group plc meddelar i slutet av april 2014 att de listar sina aktier på First North någon gång under perioden 27 maj - 2 juni 2014.

Uppdatering: Vi har uppdaterat länken med adressen till bolagets nya sajt som vänder sig till investerare.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner