Börsnotering av

Hitworks Holding AB

Hitworks Holding är verksamt inom musikbranschen. I ledningen finns svenska musikprofiler med som ska lansera popmusik med svenska artister till den nordiska och internationella marknaden. Drivkraften bygger på ett koncept för att utbilda, finslipa och lotsa ut artister till en internationell karriär som genererar fortlöpande intäkter. Affärsidén blir kostnadseffektiv genom en helhetslösning som omfattar hela produktionsledet med musikbolag, produktionshus och artistskola.

Noteringsfakta

Noteringsdatum

Lista

Status

Inställd

Ägare

Efter fulltecknad emission och full konvertering; Peter Sahlin 31,3 %, Richard Granberg 15,6 %, Staffan Lundell 23,1 %, Övriga befintliga 4,8 %, Nyemission 25,2 %.

Värdering

Vid emissionen under september/oktober 2009 så är pre-money-värderingen 15 Mkr och post money 20 Mkr om emmissionen fulltecknas.

Uppdatering: Vid emissionen under april/maj 2011 är pre-money-värderingen 15,8 Mkr och 17,3 Mkr post money om emissionen fulltecknas.

Mer information

Hitworks Holding gör en nyemission under september/oktober 2009.

Uppdatering: En notering blir aktuell när företaget har fått tillräckligt bra fart på verksamheten.

Uppdatering: Hitworks Holding gör en nyemission på upp till 1,5 Mkr under april/maj 2011. En notering är prioriterad och ska genomföras när marknaden är lämplig och bolagets finanser passande.

Uppdatering: Verksamheten har inte tagit fart. Vi väljer att tillsvidare betrakta en planer på en framtida notering som inställda.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner