I juni 2013 gjorde företaget en andra finansieringsgrunda där de fick in 15 MUSD, dvs strax under 100 Mkr. De nya investerarna i den rundan var Qualcomm Ventures, American Express och SEB Private Equity. De tidigare investerarna Greylock Partners, Atomico och Creandum deltog också. [u][url=http://nyemissioner.se/video/intervju_med_wrapp__verksamheten_och_nyemissionen/80]Se intervjun som Techcrunch gjorde med Wrapps medgrundare och COO Carl Fritjofsson[/url][/u] i samband med emissionen.
Hjalmar Winbladh säger i samband med kapitalanskaffningen under juni 2013 att hans mål är att bygga ett företag som så småningom kan börsnoteras.
Uppdatering: I slutet av april 2014 rapporterar Digitalpodden att de från källor hört att Wrapp inte får verksamheten att lyfta och att mycket av pengarna gått åt i den snabba expansionen i början. Samt att Wrapp nu funderar på att ändra sin tjänst, från presentkortsupplägget till något åt cashback-hållet.
Uppdatering: Wrapps ursprungliga tjänst och affärsidé är nedlagd. Företaget var nära en storsatsning i USA tillsammans med en stor kedja, men vilken blev uppköpt och satsningen gick upp i rök. Företaget har efter det släppt en ny tjänst, där betalkort och app används i ett reklampupplägg, oklart hur det går. Hjalmar Winbladh har lämnat företaget. Vi betraktar planerna på en notering som inställda.
Uppdatering: Under sommaren 2015 gör Wrapp en nyemission på 25 MKr där bland annat H&M och Klarna deltar. De befintliga investerarna Creandum och Atomico deltog också, liksom medgrundaren Hjalmar Winbladh. Emissionen gjordes i juli, men vissa av investerarna har tom september på sig att teckna och betala hela sina belopp.
Uppdatering: I början av november 2015 skriver Breakit att Klarna investerat ytterligare 8,2 Mkr i Wrapp. Det ska ha varit en avtalad tilläggsinvestering.