Trelleborg förklarat på 20 minuter

Trelleborg-maskiner

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom företaget Trelleborg vilket ger en bra översikt av verksamheten. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen.

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom företaget Trelleborg vilket ger en bra översikt av verksamheten. Ett klassiskt köp och behåll-bolag anser Bolagsanalyspodden, men vänta gärna in att det kommer en dipp i aktien för bolaget är relativt fullvärderat.

Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. Lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Under 2023 uppgick Trelleborgkoncernens försäljning till cirka 34 miljarder kronor och hade verksamhet i ett 40-tal länder. Koncernen består av tre affärsområden: Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Sealing Solutions och Trelleborg Medical Solutions. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen.

Bolagsanalyspodden om Trelleborg.

Trelleborg AB

Trelleborg är en global industrikoncern vars ledande positioner baseras på avancerad polymerteknologi och djupt applikationskunnande.