Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

28 september 2019

ZignSec har en plattform för omedelbar ID-kontroll, i hela världen

ZignSec har en plattform för omedelbar ID-kontroll, i hela världen


ZignSec är ett regtech-bolag verksamt på marknaden för digitala ID-verifieringslösningar som just nu gör en nyemission inför sin notering på First North.


ZignSec är verksamt på marknaden för digitala ID-verifieringslösningar. ZignSec erbjuder en plattform med digitala ID-verifieringslösningar till bolag som verkar inom både reglerade och oreglerade miljöer med behov av att kunna verifiera sina kunder digitalt i realtid. Genom en enskild API-integration till bolagets plattform får kunden tillgång till ett globalt urval av digitala ID-verifieringslösningar på den globala marknaden.

ZignSec gör just nu en nyemission på 35,3 Mkr med sista teckningsdagen den 7 oktober och noterar sig sedan på First North den 21 oktober. I nedanstående video ger VD Jonas Ingelström en presentation av bolaget på Småbolagsjakten.

 

Läs även: Investeringar, identifiering, spel och esport mot notering

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Diagonal Bio presenterar verksamheten vid IPO

Diagonal Bio presenterar verksamheten vid IPO

Diagonal Bio är ett bioteknikbolag som utvecklar plattformen Panviral för att detektera och diagnostisera små sektioner av patogengenom, exempelvis virus, bakterier och svampar. Plattformen är utvecklad för att leverera snabba och exakta tester för i stort sett alla typer av virus, bakterier och svampar. Vd Jack Egelund Madsen presenterar verksamheten i samband med bolagets IPO på First North.

Följ oss