WilLak avnoteras för obetalda fakturor från NGM

NGM sparkar ut WilLak från marknadsplatsen då bolaget inte har betalat sina fakturor. För en vecka sedan ansökte Skatteverket om att WilLaks systerbolag Swemet ska försättas i konkurs.

Marknadsplatsen NGM meddelade på fredagskvällen att de avnoterar WilLak, med sista handelsdag den 15 mars. Orsaken är att WilLak trots flera påminnelser inte har betalat fakturorna från NGM för att vara noterat.

WilLaks systerbolag Swemet är också noterat på NGM Nordic SME och där kunde Nyemissioner.se i onsdags rapportera att Skatteverket för en vecka sedan lämnat in en ansökan om att försätta Swemet i konkurs för obetalda skatteskulder.

Nyhetsbyrån Finwire rapporterade under fredagskvällen även att NGM avnoterar Swemet för obetalda fakturor med hänvisning till ett pressmeddelande från NGM, det pressmeddelandet har vi dock inte kunnat hitta. Möjligvis har företagen blandats ihop eftersom de trots allt drivs av samma fader-son-duo, eller så har det skickats via en annan kanal än det om WilLak.

Uppdatering: NGM bekräftar till Nyemissioner.se att det är WilLak som NGM meddelat avnoteras och att NGM inte har kommunicerat något om en avnotering av Swemet.

WilLak AB

WilLak är en leverantör av smarta byggsystem till byggbolag som i första hand bygger flerbostadshus.