Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

17 februari 2020

Två kommande noteringar för en miljövänligare värld

Två kommande noteringar för en miljövänligare värld


Bioextrax och Bluewater är två kommande noteringar vars verksamhet gör världen mer miljövänlig.


Bioextrax - Utvecklar och licensierar ut en teknologiplattform som med bakterier omvandlar organiskt restavfall till värdefulla material som bioplast, djurfoder och fibrer. Inleder inom någon vecka en noteringsemission på 5 Mkr. Se även video där VD presenterar verksamheten.

Bluewater - Har utvecklat en lösning för att i industriell skala avsalta vatten på ett mer kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Bluewater Technology presenterade sig för investerare tidigare denna månad på Blasieholmen Investment Groups investerarevent i Stockholm. Blasieholmen hjälper företag med finansiering och notering på First North. Ingen tidsplan har dock kommunicerats publikt. Företaget håller på att byta namn till något mer unikt, registreringsprocessen pågår.


Läs även:

Fem avknoppningar som ska noteras under 2020

5 gamingföretag som ska notera sig under 2020

8 kommande noteringar i närtid

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för noteringskandidaten Perimed

Intervju med vd för noteringskandidaten Perimed

Perimed har kompetens inom laserbaserade blodperfusionsmätningar, vilket gör Perimed ledande inom perifer kärldiagnostik. Deras utrustning används vanligtvis på sårvårdsavdelningar, kliniker för diabetiska fötter, kärlkirurgi/laboratorier och inom radiologi. Intervju med vd Lena Åredal som bland annat säger att bolaget överväger en börsnotering som ett steg i sin tillväxtresa.

Följ oss