Tre köpvärda aktier är Pandora, Coor och Data Respons

Affärsvärlden har i dagens utgåva analyserat fyra aktier och tre av dem får köprekommendationer. Speciellt köprekommendationen av Pandora sticker ut med en riktig hög riktkurs.

Pandora – Köp

Pandora får en köprekommendation av Affärsvärlden, med riktkursen 1100 DKK. Dvs riktkursen är flera gånger högre än dagens aktiekurs. ”Pandoras kassaflödesmaskin är mer svårstoppad än vad som avspeglas i börsens krisvärdering.”

Coor – Köp

Coor får en köprekommendation av Affärsvärlden med riktkursen 91 kr. ”Fjolårets köpräd bäddar för kurslyft i tjänsteföretaget Coor.”

Data Respons – Köp

Data Respons får en köprekommendation av Affärsvärlden. ”Norska it- och techkonsulten Data Respons växer med stigande lönsamhet och har lämnat exponeringen mot norsk olja och sjöfart bakom sig.”

Net Insight – Vänta

Net Insight får en vänta-rekommendation av Affärsvärlden. ”De intressanta tillväxtmöjligheterna överskuggas dock av osäkerhet kring framtida kapitalbehov.”

 

Läs även: Vad analytikerna säger om börsnoteringen av EQT

Coor Service Management Group AB

Coor Service Management är ett ledande företag inom utveckling och effektivisering av servicefunktioner samt att ta hand om outsourcing av sina kunders stödfunktioner. I Coors verksamhet finns en bredd av olika serviceyrken samlade, t ex receptionister, telefonister, säkerhetsexperter, lokalvårdare, kockar, personer som utvecklar servicetjänsterna – och många andra. Gemensamt för alla är att ta hand om kompletta serviceleveranser.