Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

18 oktober 2015

Träffa spännande företag inför notering i Stockholm

Träffa spännande företag inför notering i Stockholm


Den 5 november kan du träffa flera spännande företag i Stockholm som står inför en notering, samt även företag som redan är noterade. Företagen som presenterar sig är Zenergy, DalsSpira, SealWacs, Axon Kids, Delta Minerals och TargetEveryOne.


Den 5 november är det dags för ett nytt finansevent på Scandic Anglais i Stockholm på kvällen. Där kommer ett flertal spännande företag att presentera sig, i en mix av de som står in för en notering och de som redan är noterade.

Alla namn är ännu så länge inte publika, men vi uppdaterar listan vartefter.

Zenergy – Utvecklar, tillverkar och säljer energireducerande och miljöbesparande moduler för alla former av flexibla bostadslösningar: Studentbostäder, äldreboende, dagis, skolor och byggmoduler. Noterar sig på Aktietorget den 3 december och gör inför det en nyemission.

DalsSpira - Sveriges första och enda leveransmejeri för getmjölk. Företaget producerar getmjölk, getyoghurt och getost. Nu ökar företaget expansionstakten och gör däför en nyemission inför sin notering på Aktietorget.

SealWacs – Det främsta problemet inom en högt automatiserad och högeffektiv industri för tillverkning av plastpåsar på rulle är höga kassationskostnader. SealWacs utvecklar en sensor som löser problemet.

Axon Kids – Utvecklar, tillverkar och säljer bilbarnstolar som är framtagna i linje med den skandinaviska filosofin, bakåtvänt är säkrast! Bolaget expanderar sin försäljning löpande till nya länder. Noterat på Aktietorget sedan juli 2014.

Delta Minerals - Försäljningen av magnetit har kommit igång, ramavtal för att sälja sand är på plats, och byggmaterialproduktion står på agendan. Noterat på Aktietorget.

TargetEveryOne - Hjälper företag att bygga bättre mobila kundrelationer och öka försäljningen med en användarvänlig och effektiv molntjänst för mobil marknadsföring. Noterat på First North och gör en nyemission i november.

Kaffe och smörgås serveras under kvällen.

Eventet är gratis men du måste anmäla ditt deltagande till [email protected]

Innan eventet så får du ett mail med uppdaterad information.

Datum: Torsdag den 5 november.
Tid: Kl 17-21
Plats: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Konferensavdelning 1 trappa upp

Välkommen på ett spännande event!

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Occlutech

IPO-intervju med vd för Occlutech

Occlutech är en ledande specialiserad leverantör av minimalt invasiva hjärtimplantat, med en mission att förbättra livskvaliteten för personer med hjärtsjukdomar. Occlutech gör en IPO på First North och här blir vd Sabine Bois intervjuad om företaget och noteringen.

Följ oss