Träffa spännande företag inför notering i Stockholm

Den 5 november kan du träffa flera spännande företag i Stockholm som står inför en notering, samt även företag som redan är noterade. Företagen som presenterar sig är Zenergy, DalsSpira, SealWacs, Axon Kids, Delta Minerals och TargetEveryOne.

Den 5 november är det dags för ett nytt finansevent på Scandic Anglais i Stockholm på kvällen. Där kommer ett flertal spännande företag att presentera sig, i en mix av de som står in för en notering och de som redan är noterade.

Alla namn är ännu så länge inte publika, men vi uppdaterar listan vartefter.

Zenergy – Utvecklar, tillverkar och säljer energireducerande och miljöbesparande moduler för alla former av flexibla bostadslösningar: Studentbostäder, äldreboende, dagis, skolor och byggmoduler. Noterar sig på Aktietorget den 3 december och gör inför det en nyemission.

DalsSpira – Sveriges första och enda leveransmejeri för getmjölk. Företaget producerar getmjölk, getyoghurt och getost. Nu ökar företaget expansionstakten och gör däför en nyemission inför sin notering på Aktietorget.

SealWacs – Det främsta problemet inom en högt automatiserad och högeffektiv industri för tillverkning av plastpåsar på rulle är höga kassationskostnader. SealWacs utvecklar en sensor som löser problemet.

Axon Kids – Utvecklar, tillverkar och säljer bilbarnstolar som är framtagna i linje med den skandinaviska filosofin, bakåtvänt är säkrast! Bolaget expanderar sin försäljning löpande till nya länder. Noterat på Aktietorget sedan juli 2014.

Delta Minerals – Försäljningen av magnetit har kommit igång, ramavtal för att sälja sand är på plats, och byggmaterialproduktion står på agendan. Noterat på Aktietorget.

TargetEveryOne – Hjälper företag att bygga bättre mobila kundrelationer och öka försäljningen med en användarvänlig och effektiv molntjänst för mobil marknadsföring. Noterat på First North och gör en nyemission i november.

Kaffe och smörgås serveras under kvällen.

Eventet är gratis men du måste anmäla ditt deltagande till [email protected]

Innan eventet så får du ett mail med uppdaterad information.

Datum: Torsdag den 5 november.
Tid: Kl 17-21
Plats: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Konferensavdelning 1 trappa upp

Välkommen på ett spännande event!

DalsSpira Mejeri AB

DalsSpira är ett mejeriföretag som producerar mejerivaror på ko- och getmjölk.