Thunderful Groups IPO får teckna-rekommendation av analytiker

Thunderful Groups IPO fick en teckna-rekommendation av Affärsvärlden. Börjar handlas på First North den 7 december.

Thunderful Group distribuerar, utvecklar och förlägger spel. Bolaget har idag avslutat en IPO bestående av en emission på 750 Mkr och försäljning av befintliga aktier för 751,6 Mkr. Aktien börjar handlas på First North den 7 december.

Affärsvärldens analytiker har tittat närmare på erbjudandet och gav det en teckna-rekommendation. Om aktien går upp när den börjar handlas så kan tidningen ganska snabbt svänga till en säljrekommendation skriver man i analysen.

”Thunderful Group är en ny spelkoncern som innehåller en unik tillgång med låg prislapp – men möter en framtid som riskerar bli betydligt mörkare än nuläget. Den som tecknar aktien sätter hoppet till bolagets accelererande men hittills relativt oprövade förvärvsstrategi”

Se även:

Se den 19 minuter långa genomgången av bolagets historik

IPO-intervju med vd för Thunderful Group

Thunderful Group AB

Thunderful Group är en pan-nordisk grupp som utvecklar och förlägger PC- och konsolspel för den globala dataspelsmarknaden, samt distribuerar spel, spelkonsoler, speltillbehör och leksaker på den nordiska marknaden. Gruppen bildades 2019 som en följd av omstrukturering av Thunderful- och Bergsala-sfärerna, var och en med sin egen långa historia.