Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

23 oktober 2017

Teckna-rekommendation till Ferronordic Machines inför börsnotering

Teckna-rekommendation till Ferronordic Machines inför börsnotering


Privata Affärer rekommenderar sina läsare att teckna Ferronordic Machines som noterar sina stamaktier på Stockholmsbörsen den 27 oktober.


Privata Affärer rekommenderar sina läsare att teckna Ferronordic Machines som noterar sina stamaktier på Stockholmsbörsen den 27 oktober. I emissionen erbjuds stamaktier till priset 150 kr och sista teckningsdag är den 25 oktober.

Man skriver bland annat, “Ferronordic Machines är återförsäljare av anläggningsmaskiner i Ryssland med en stor verksamhet också inom eftermarknad. Veckans börsintroduktion stöds att fyra ankarinvesterare och med tillväxt i sikte bör noteringen bli lyckosam.”

Det betonas dock att risken i en investering är hög då det är betydligt högre risknivå på att göra affärer i Ryssland jämfört med många andra marknader.


Läs fler aktieanalyser

 

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Bricknode erbjuder ett verktyg för att bygga finansiella produkter

Bricknode erbjuder ett verktyg för att bygga finansiella produkter

Bricknode är ett B2B-fokuserat företag som tillhandahåller en skalbar, molnbaserad mjukvara som gör det möjligt för finansiella företag att lansera digitala produkter i snabb takt. Plattformen gör det enkelt för kunder att bygga eller utveckla nästan vilken finansiell produkt som helst med fullständig lösning för kapitalförvaltning, aktiehandel, fonder, utlåning och inlåning. Bricknode gör en noteringsemission på 30 miljoner kronor och noterar sig på First North. Här presenteras bolaget av vd Stefan Willebrand och vice vd Erik Hagelin.

Följ oss